Elképesztő dolgot tesznek rajongói Justin Bieber miatt

Super Bowl LVI - Los Angeles Rams v Cincinnati Bengals GettyImageRank1 People American Football - Sport USA California One Person Incidental People Photography Candid Super Bowl Cincinnati Bengals Inglewood NFL Arts Culture and Entertainment Los Angeles R
INGLEWOOD, CALIFORNIA - FEBRUARY 13: Singer Justin Bieber attends Super Bowl LVI between the Los Angeles Rams and the Cincinnati Bengals at SoFi Stadium on February 13, 2022 in Inglewood, California. Kevin C. Cox/Getty Images/AFP (Photo by Kevin C. Cox / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A mindenre elszánt rajongók olyasmire képesek kedvencükért, ami a legvadabb képzeletet is felülmúlja.
Vágólapra másolva!

Elképesztő dologról számolt be Justin Bieber egyik rajongója, aki életében először próbálta ki azt a tippet, amit a többi rajongótól hallott. A koncertre érkező közönség ugyanis pelenkát hord a ruhája alatt azért, hogy az előadás közben se kelljen kimenni a mosdóba.

pelenkát viseltem egy ilyen koncerten. Hallottam, ahogy emberek azt mondták, hogy ők is viselni fogják, ezért úgy döntöttem, hogy én is ezt teszem majd, mert nem akartam semmi miatt elveszíteni a helyem. A pelenkát a nagymamámtól szereztem és még csak nem is tud róla, szegény" – nyilatkozta a rajongó, aki egyébként végül nem használta a pelenkát, inkább kevesebb vizet ivott.

Ez a bizarr szokás főként azokat érinti, akik az első sorokban foglalnak helyet, ők ugyanis már a produkció előtti órákban sem akarnak elmozdulni a színpad mellől, annyira féltik a helyüket. Azt nem tudni, hogy az énekes tud-e erről az új őrületről, egyelőre még nem reagált a hírekre – írja a Female First.

Justin Bieber a Sziget Fesztiválon, 2022 Forrás: Origo