Balesetet szenvedett Britney Spears - videó

Britney Spears, film Horizontal HEADSHOT SINGER-WOMAN PREMIERE RED CLOTHING
US singer Britney Spears arrives for the premiere of Sony Pictures' "Once Upon a Time... in Hollywood" at the TCL Chinese Theatre in Hollywood, California on July 22, 2019. (Photo by VALERIE MACON / AFP)
Vágólapra másolva!
Újabb furcsa videót osztott meg közösségi oldalán Britney Spears, aki most épp egy autóbalesetből csinált viccet. Az énekesnő egy autóroncs mellett áll, miközben azt állítja, hogy ő törte össze a kocsit.
Vágólapra másolva!

Nemrég töltött fel egy igazán furcsa videót a hivatalos Instagram-oldalára Britney Spears, melyen azt állítja, hogy ezúttal valóban összetörte a kocsiját, miközben az „Oops!... I Did It Again" című slágere szövegére is utalást tesz: Oops ... I really did it this time, mondja a videóban, mellyel azt állítja, hogy valóban megtörtént a baleset.

Az ízléstelen videón jól látni, hogy a szóbanforgó autó egy régi roncs, melyet úgy találtak egy elhagyatott helyen. Azt nem tudni, hogy az énekesnő szerint mi értelme van egy ilyen komoly témából viccet csinálni, de hanglejtése és az állapota is elárulja, hogy hazugságot állít. A videón Spears rágózva beszél, sértetlenül áll a roncs mellett és egy fekete testhezálló ruhában, napszemüvegben adja elő a történetet, melyet egyértelműen csak kitalált.