Magyar sztárok, akik döbbenetesen fiatalok maradtak

TV rovat, Szandi, Köllő Babett,
Barta Sylvia
Vágólapra másolva!
A következő magyar sztárok már közelítenek az ötvenhez, vagy már meg is haladták azt, mégis fiatalokat megszégyenítő formában vannak és évtizedeket tagadhatnának le valódi életkorukból. Ők mégsem teszik, büszkén vállalják, hogy valójában hány évesek, hiszen semmi szégyellni valójuk, mivel maguk is tudják, hogy mennyit tesznek azért, hogy ilyen egészségesek, sportosak maradjanak.
Vágólapra másolva!

Szandi

Pintácsi Alexandrát, azaz Szandit kislányként ismerte meg az ország. A 46 éves, kétszeres EMeRTon-díjas magyar énekesnő magáénak mondhatja a legfiatalabb platinalemezes előadó címét Magyarországon. A tehetséges énekesnő sikere évtizedek óta töretlen, három gyerek édesanyja és boldog családanya. Folyamatosan koncertezik, mellette tévés munkákat és szerepléseket is vállal. Ezen kívül nagyon szeret sportolni, ami meg is látszik irigylésre méltó alakján, melyet többek között a légtornának is köszönhet, mely az egyik legnagyobb szenvedélyévé vált. Szandi képeit elnézve szinte semmit sem változott az évek során, a sportnak köszönhetően is nagyszerű formában van.

Köllő Babett

A TV2 kereskedelmi csatorna által vált igazán ismertté Köllő Babett, aki mostanság elsősorban tévézéssel, műsorvezetéssel foglalkozik. A 43 éves Köllő eredeti foglalkozása szerint színésznő, olyan filmekben szerepelt, mint a Kontroll vagy a Valami Amerika 2. Nemrég könyvet is írt, mellette állandó zsűritagja a Sztárban sztár leszek! című tehetségkutató műsornak, legutóbb a Drágám, add az életed című vetélkedőben debütált, mint műsorvezető. Köllő Babettnek egy lánygyereke van, aki 17 éves házasságából született. A színésznő remek formában van, sokszor mutatja meg magát lenge öltözékben, hiszen egyáltalán nincs takargatni valója.

A cikk folytatásáért lapozzon!