Lövöldözés volt a humoresten, egy sztárt is ki kellett menekíteni

Killing It (2022), Craig Robinson
Vágólapra másolva!
Semmiből jött lövöldözés rémítette halálra a szórakozni vágyókat, akik kabaréestre mentek, ám a fellépések egy része elmaradt, ugyanis hirtelen lövöldözés tört ki. A helyszínen lett volna fellépése egy ismert komikusnak is.
Vágólapra másolva!

Fegyveres támadás történt Észak-Karolinában egy Comedy klubban-írja a Deadline. A támadó szombat este csapott le a szórakozni vágyókra a Comedy Zone nevű helyen, Charlotte városában. A helyszínen tartózkodott Craig Robinson amerikai színész-komikus is, akinek fellépése lett volna aznap a helyszínen, és akit a közönséggel együtt kimenekítettek egy másik helyszínre, a lövöldözés miatt.

Az ámokfutó azt kiabálta, hogy mindenki azonnal hagyja el a helyszínt és tüzet nyitott - majd a klubon kívül is lőtt, később pedig elfogták a rendőrök.

Craig Robinson IMDb

Robinson egybkén az Office sorozat rajongóinak lehet ismerős, amiben Darryl szerepét alakítja, de szerepelt a Jóbarátokban is. Robinson az alábbi videót rakta ki a borzalmas estéről az Instagram oldalára:

„Az észak-karolinai Charlotte-ban, a Comedy Zone-ban lépek fel. A komédiaklubban lövöldöző volt. Szóval áthelyeztek minket ide – és itt éppen egy koncert van, úgyhogy gondoltam, megosztom veletek".