Szerelem a levegőben: a Macskanővel randizik a Magic Mike sztárja

The 2018 InStyle And Warner Bros. 75th Annual Golden Globe Awards Post-Party - Red Carpet GettyImageRank3 Arts Culture and Entertainment Celebrities
BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 07: Actor Zoe Kravitz attends the 2018 InStyle and Warner Bros. 75th Annual Golden Globe Awards Post-Party at The Beverly Hilton Hotel on January 7, 2018 in Beverly Hills, California. Joe Scarnici/Getty Images for InStyle/AFP
Vágólapra másolva!
Már egy éve kerülgeti egymást a válófélben lévő Channing Tatum – aki a Magic Mike filmekkel vált igazán ismertté – és Zoë Kravitz színésznő.
Vágólapra másolva!

A legújabb Batman film női főszereplője és a színész állítólag már augusztus óta tikolják románcukat, többen is látták a párost bicikli túrázni és együtt kávézni az utóbbi időben.

Kravitz és Tatum is túl vannak egy váláson, bár a színésznő házassága nem volt túl hosszú életű, addig a férfinek előző feleségével született egy közös kislánya, majdnem tíz évig tartó házasságuk ideje alatt.

Egy belső forrás szerint Zoë Kravitz remekül érzi magát, karrierje is felfelé ível, új párjával is rendben mennek a dolgok, még azt is elárulta barátainak, hogy nem bánná, ha már születne egy gyereke - írja a PageSix.