Bizarr vonások, pufi arcok: az utóbbi évek legszörnyűbb sztárplasztikái

Elrontott sztárplasztika, plasztika, címlapi montázs
Vágólapra másolva!
Nem egyedi eset manapság olyan híreket olvasni, hogy félresikerültek bizonyos szépészeti beavatkozások. Egyesek mégsem riadnak vissza attól, hogy a sebészkés alá feküdjenek azért, hogy megőrizzék fiatalságukat. Ezek a mesterséges módszerek – melyekkel próbálják elfedni az idő múlását – sokszor visszafelé sülnek el és a várt eredmény elmarad. A következő sztárok minden bizonnyal jobban tették volna, ha méltósággal elfogadják az öregedés jeleit, vagy legalább kevesebb műtétnek vetik alá magukat.
Vágólapra másolva!

Madonna

A 63 éves énekesnő már valószínűleg maga sem tudja, hányszor feküdt sebészkés alá, eredeti arcára már csak a régi videoklipek emlékeztetnek. Egy ideig egész jól tűrte az öregedést, nagyjából ötven évesen kezdődött a plasztikafüggősége. 2019 óta egyre rosszabbul fest, a tavalyi beavatkozását azonban nem tudja felülmúlni, annyira természetellenesen fest a popdíva. Itt talál képgalériát Madonnáról, aki szexi képekkel próbál 20-nak látszani.

Madonna 1999-ben és 2021-ben Forrás: Getty Images

Sylvester Stallone

A színész nem tagadja, hogy több beavatkozáson is átesett, csak az állítólagos idegkárosodását – melyet születésekor szenvedett el – operálták a színész arcának bal oldalán. A szakértők szerint azonban többről van szó, mint helyreállító műtét. Az biztos, hogy ő sem ezt a végeredményt várta, amikor belevágott.

Sylvester Stallone 1993-ban és 2015-ben Forrás: AFP/Gerard Julien - Getty Images/Dimitrios Kambouris

Lapozzon, a cikk folytatódik, még csak most jön a java!