Egy csók miatt magyarázkodik Eke Angéla, Puskás Peti barátnője

Eke Angéla
Vágólapra másolva!
Sokan meglepődtek, mikor a Csak show és más semmi végén csókolózott a színpadon Baronits Gábor és Eke Angéla – a színésznő magyarázatot adott a jelenetre.
Vágólapra másolva!

Eke Angélának köztudottan van párja, Puskás Peti barátnőjeként ismerik sokan, ezért is volt meglepő, mikor a TV2 péntek esti műsorában csókolózott a színpadon Baronits Gáborral. A jelenet miatt több üzenetet is kapott, ezekre egy posztban reagált.

„Színpadi csókról annyit, hogy színészként az a munkám, hogy bizonyos szerepeket, karaktereket formálok meg, és a velem együtt lévők a színpadon úgy szintén. Tehát amikor színpadon megtörténik egy csók, akkor azt mi nem civilként tesszük, hanem azért, mert a szerep, amit alakítunk vagy a történet, amit közvetítünk, megkívánja. Ha nagyon »igazinak« tűnik, vagyis hiteles az alakítás, az azért van, mert

A magánéletemet a szerelmemmel intim környezetben szoktam élni. Most fogadjátok szeretettel az általam készített gyűjtést, kedvenc színpadi, művészettörténeti, filmtörténeti, törtènelmi csókjelenetekből. Most már a mienk is benne van. Nektek melyik a kedvenc?” – írta a képek mellé.