Bayer Zsolt: A békemenet még sosem volt ennyire aktuális - videó

Vágólapra másolva!
Magyarországot kétszer rángatták bele világháborúba, és mind a kétszer a legtragikusabb módon keveredtünk ki belőle – mondta Bayer Zsolt Hír TV-nek.
Vágólapra másolva!

A következő, június 1-jei békemenet talán még sosem volt ennyire aktuális – mondta Bayer Zsolt Hír TV-nek.

Ennyire aktuális maga az elnevezés, tehát hogy békemenet, talán még soha nem volt. Európa – valami rejtélyes oknál fogva – úgy döntött, hogy eszkalálni akarja a háborút, és nekünk minden lehetséges eszközzel föl kell lépnünk ez ellen. Magyarországot kétszer rángatták bele világháborúba, és mind a kétszer a legtragikusabb módon keveredtünk ki belőle

mutatott rá a publicista, a békemenet egyik alapítója.

Brüsszel háborúra készül

Június 1-jére Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval békemenetet szervez a Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF–CÖKA).

A szervezők szerint Brüsszel a háborúra készül, a magyar dollárbaloldali politikusok pedig támogatják ebben.

A szervezet elnöke az Origónak elmondta: szimpatizánsaik, a szellemi honvédők már hosszú ideje, több levélben fogalmazták meg kérésüket, hogy ismét legyen békemenet. A június 9-i európai parlamenti és az önkormányzati választás pedig teljes mértékben alátámasztja, hogy szükséges megtartani ezt a rendezvényt – jelentette ki Csizmadia László. Az elnök felhívta a figyelmet arra, hogy a mostani rendezvényük középpontjában természetesen a béke lesz, és szeretnék közvetíteni a békepárti álláspontjukat az egész ország, a Kárpát-medence és a világ közvéleménye felé. A pontos részletek egyeztetése még zajlik, és új elemek is várhatók majd.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK