Színészek, zenészek, akik felhagytak a szexszel

Golden Globes 2018 FILM awards RED CARPET FASHION
Mariah Carey attends the 75th Annual Golden Globe Awards, Golden Globes, at Hotel Beverly Hilton in Beverly Hills, Los Angeles, USA, on 07 January 2018. Photo: Hubert Boesl · NO WIRE SERVICE · Photo: Hubert Boesl/dpa
Vágólapra másolva!
Korábban írtunk már sztárokról, akik képtelenek leállni a szexszel, köztük akad néhány olyan is, aki orvosi értelemben szexfüggőnek számít – másokat viszont pont, hogy hidegen hagy a téma, egy időre cölibátust fogadtak, vallási okból vagy épp az igazira várva tartóztatták meg magukat, netán csak elegük lett a felszínes kapcsolatokból. Lássuk, kik döntöttek – legalább egy időre – a szexmentes élet mellett!
Vágólapra másolva!

Lenny Kravitz

Egy időben szexszimbólumnak számított, olyan nőkkel randizott, mint Kylie Minogue, Kate Moss vagy Nicole Kidman, egy idő után azonban megelégelte az édes életet: 2008-ban úgy nyilatkozott, három éve nem feküdt le senkivel, próbál olyan kapcsolatot találni, amelyben a szellem és a lélek fontosabb, mint a test.

Forrás: AFP/Guillaume Souvant

„Most jutottam el oda az életemben, hogy a nőknek valami mással is elő kell állniuk, már nem elég a test, hanem a szellem, az intelligencia is fontos. Ez sokakat alapból kizár, de akkor ennek így kell lennie. Már a nagy egészet nézem" – mondta. Nem tudjuk, meddig tartott ez a szemlélet, az énekes most épp egy brazil modellel, Barbara Fialhóval jár.

Lapozzon, minden oldalon bemutatunk egy újabb önmegtartóztató sztárt!