Állítólag megerőszakolt négy nőt, ki is rúgták a sorozatából

Ashton Kutcher And Danny Masterson Host Fans In Nashville At Tequila Cowboy For A Launch Event For Netflix "The Ranch: Part 3" GettyImageRank3 Arts Culture and Entertainment Celebrities Film Industry
NASHVILLE, TN - JUNE 07: Danny Masterson speaks during a Launch Event for Netflix "The Ranch: Part 3" hosted by Ashton Kutcher and Danny Masterson at Tequila Cowboy on June 7, 2017 in Nashville, Tennessee. Anna Webber/Getty Images for Netflix/AFP
Vágólapra másolva!
A Netflix Kevin Spacey után egy másik színészét is kirúgta, a négy nő által is nemi erőszakkal vádolt Danny Masterson sem lesz már benne a The Ranch-ben.
Vágólapra másolva!

A Netflix és a producerek némi tanácskozás után kiírták a The Ranch című vígjátéksorozatból Danny Mastersont, december 4-én volt az utolsó munkanapja, a december 15. után érkező epizódokban már nem lesz benne.

A döntés az után született meg, hogy a színészt négy nő is nemi erőszakkal vádolta, ez azonban még a mostani hullám előtt történt, a Los Angeles-i rendőrség idén március óta nyomoz az ügyben – a csatornának viszont talán csak most, Kevin Spacey kirúgása után jutott eszébe, hogy ezzel kapcsolatban is kéne reagálnia valamit.

Danny Masterson Forrás: AFP/2017 Getty Images/Anna Webber

A Négy férfi, egy eset-ben is hosszabban látott Masterson az Azok a 70-es évek show után a The Ranch-ben újra együtt dolgozott Ashton Kutcherrel, ezúttal a testvérét alakította híresebb kollégájának.