Már az első nap hazaküldtek egy versenyzőt A konyhafőnök VIP döntőjéből

A konyhafőnök, Szabó Győző
Vágólapra másolva!
Hétfő este rajtolt A konyhafőnök VIP döntője, a versenyben maradt hat híresség a tízmilliós forintért és A konyhafőnök címért küzd - pénteken a fináléban dől el, hogy ki lesz a széria legjobbja.
Vágólapra másolva!

A döntő első versenynapján hatan álltak be a pultok mögé, az első körben egy nagy harcsával kellett megbirkózni a versenyzőknek. A konyhafőnök VIP-ben a legjobbak küzdenek meg az utolsó héten, beállhatott főzni, és séfkabátot kapott Kovács Kati, Peller Anna, Gáspár Bea, Nagy Ervin, Sváby András és Szabó Győző. Az első feladatban mindenki kitett magárt, a harcsa mellé brokkoliból kellett köretet készíteniük.

Forrás: RTL Klub

A legügyesebbnek Gáspár Bea bizonyult a halas étellel, így előnyt kapott: a második feladatban öt percre igénybe vehette Sárközi Ákos séf segítségét - rá bízta az alma és a sárgarépa szeletelését. Emellett hátráltathatta egyik versenytársát, választottja nem mehetett le a piactérre, a többiek szedtek össze neki alapanyagokat a kapott beregi csirke mellé. Kovács Katit választotta, mint mondta, a kajakost nagy vetélytársank tartja, mert mindig dicséretet kap a zsűritől és nagyon szépen tálal.

A versenyzők hatvan percet kaptak az étel elkészítésére, és feltűnően sokat fejlődtek az elmúlt hetekben: egyre szebb tányérok és egyre érdekesebb megoldások kerülnek a zsűri elé. Szabó Győző rántott csirkelábbal próbálkozott, a kísérlet viszont nem jött be: végül közte és Sváby András közt kellett dönteni a zsűrinek, és a színészt küldték haza.

Forrás: RTL Klub

A nap legjobbja Gáspár Bea lett, ő mehetett fel elsőként a galériára, őt követte Kovács Kati, aztán Nagy Ervin és Peller Anna. Öten maradtak versenyben, pénteken eldől, hogy ki viszi haza A konyafőnök VIP fődíját, a tízmillió forintot.