Carrie Fisher lányának nehéz volt az anyák napja

Billie Lourd és Carrie Fisher
Billie Lourd és Carrie Fisher
Vágólapra másolva!
Az Egyesült Államokban a múlt vasárnap ünnepelték az anyák napját – Billie Lourd színésznő számára azonban (aki tavaly decemberben mindössze egy nap különbséggel veszítette el édesanyját, Carrie Fishert és nagymamáját, Debbie Reynoldsot) keserédes volt az ünnep.
Vágólapra másolva!

Ez volt ugyanis az ifjú sztár számára az első anyák napja, amit az édesanyja nélkül kellett töltenie. A 24 éves színésznő azért így is megemlékezett az ünnepről: egy olyan fotót rakott ki Instagram-oldalára, amelyen 4-5 éves korában Carrie Fisher ölében látható egy vonatkocsiban ülve.

Lourd rendszeresen rak ki képmegosztó oldalára különböző fényképeket, amelyekkel elhunyt édesanyjára és nagymamájára emlékszik.

#maythe4thbewithyou

Billie Lourd (@praisethelourd) által megosztott bejegyzés,

A május 4-i Star Wars-nap alkalmából a sztár egy olyan fotót osztott meg, amelyen a Leia hercegnőt alakító Fisher Chewbacca oldalán hordozza az ölében.

feeling the ultimate strength of the force from all of the incredible fans at #starwarscelebration after our tribute to my #momby

Billie Lourd (@praisethelourd) által megosztott bejegyzés,

Előtte a színésznő a Star Wars Celebration nevű rajongói rendezvényen idézte meg édesanyja emlékét, ahol Leia ikonikus ruhájába bújva pózolt – erről is látható fotó az Instagramon, ahogy a már idősebb Fisherről és Debbie Reynoldsról is: utóbbi fényképet Lourd április 1-jén, vagyis akkor rakta ki, amikor Reynolds 85 éves lett volna.

Happy 85th to my constantly classily clad Abadaba

Billie Lourd (@praisethelourd) által megosztott bejegyzés,