Sorozatszerepet kapott az egykori X-faktoros, Benji

Benji, X-Faktor
Vágólapra másolva!
Újabb kihívás elé áll A Dal 2016 és A Dal 2017 középdöntőse, Benji. Az énekesnek ezúttal színészként kell bizonyítania, ő lesz ugyanis a Holnap Tali! gimis sorozat legújabb szereplője.
Vágólapra másolva!

"Nagyon örülök, hogy megtalált engem ez a lehetőség, mert régen szeretném kipróbálni magam színészként. Nem lesz könnyű dolgom, hiszen ez egy komoly szakma, és a sorozatbeli szereplők többnyire mind rutinos, gyakorlott színészek. Izgatottan várom a forgatási napokat. A karakteremről egyelőre nem árulhatok el sokat, de annyit mindenképpen, hogy egy picit megkavarom majd a szálakat" – mondta.

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

Az énekes 2017-es éve aktívan indult; januárban a Petőfi rádió egyórás Akusztik-koncertjén mutatta be zenekarát, majd A Dal 2017 középdöntőjéig menetelt, és csapatával elnyerte a Dal Akusztik különdíjat. Benji a sorozat mellett sem kívánja háttérbe szorítani a zenét: "A zenében sincs megállás, hiszen készül az első nagylemezem, amelyet még idén szeretnénk megjelentetni. Hamarosan pedig már hallható lesz az új dalom, amelyet ezúttal nem egyedül fogok énekelni."