Hujber Ferenc: Jézus színész volt, a kor Stohl Andrása

Hujber Ferenc
Vágólapra másolva!
Hujber Ferenc szerint Jézus csak színész volt, és nem őt feszítették keresztre, hanem egy tízéves kisgyereket. Úgy hiszi, tévedésben él a világ, és ő az, aki először ráeszmélt erre. Ha médiahack, akkor elég kemény. 
Vágólapra másolva!

Hujber Ferencet hétfő reggel a Mokkában arról faggatták, hogy miért tervezi a külföldre költözést, igaz-e, hogy elhagyja az országot. A színész nagy nehezen kibökte, hogy ő nem akar elmenni, de el kell mennie, és azt is elárulta, miért.

"Azért lesz nagyok sok dolgom, mert kitaláltam valamit, és szerintem az elkövetkezendő tíz-húsz évben erről fog szólni a világ" – mondta először sejtelmesen, majd Pachmann Péter kérésére belekezdett. "Azt állítom, hogy Jézus színész volt. De nem ő halt meg, hanem egy tízéves kisfiú. Erről szól az egész."

Tisztában van vele, hogy Jézust 33 év körüli férfiként ábrázolják, de szerinte ez tévedés. Annyit tett hozzá, ő volt "a kor Stohl Andrása", aki akkor nagyon híres volt, és egy nagyon híres darabban játszott.

"Végig figyeltem az életemet, mióta megszülettem, nullaéves korom óta figyelek mindent és mindenkit. Amiről eddig a világ beszélt, tévedés, Jézust nem feszítették meg a kereszten, véletlen volt, baleset volt. Innentől kezdve nekem nagyon sok dolgom lesz, mert ha ez az anyag megsokszorozódik, ezt megosztják, akkor még három műsorba behívnak, aztán el kell mennem külföldre, ott kell erről beszélnem."

A teljes beszélgetést megnézheti, 2:25-nél kezd Hujber Jézusról beszélni: