Zseniálisat alkotott a sztárpár

Chrissy Teigen, John Legend, A szépség és a szörnyeteg premier
Vágólapra másolva!
Eddig azt hittük, Chrissy Teigen szupermodellnek és férjének, John Legend énekesnek semmi köze a Pókemberhez, ám mostantól újra kell gondolnunk! A híres házaspár ugyanis imádnivalóan rekonstruálta a 2002-es szuperhősfilm ikonikus csókjelenetét.
Vágólapra másolva!

A Tobey Maguire és Kirsten Dunst főszereplésével készült mozi szóban forgó képsorában Pókember fejjel lefelé lóg, szerelme, Mary Jane pedig lehúzza a maszkot az állán, hogy megcsókolja.

Chrissy Teigennek most a Playback párbaj című sztárvetélkedő egyik műsorvezetőjeként lehetősége nyílt a színpadon is megvalósítani ezt a régi vágyálmát: ezúttal ő volt Pókember, és imádott férje, John Legend érkezett hozzá, hogy lecsókolja róla az álarcot.

A vicces jelenet apropója az volt, hogy a műsor aktuális adásában a film közelgő folytatásának, a Pókember: Hazatérésnek két fiatal sztárja, Zendaya és Tom Holland mérte össze „tátogó képességét", amit az alkotók így üdvözöltek.

Az újrajátszott csókjelenet szerencsére bekerült a Playback párbaj előzetesébe is. Az azóta műsorba került adásból pedig ide és ide kattintva láthatunk rövid részleteket. Érdemes megnézni, hiszen az egyik klipben Tom Holland Rihannaként domborít.