Nagyon hasonlít Mel Gibsonra a szintén színész fia

Mel Gibson, A fegyvertelen katona
Vágólapra másolva!
Családi eseménnyé változott Mel Gibson új rendezése, A fegyvertelen katona premierje. A vörös szőnyeges bemutatón nemcsak Rosalind Ross forgatókönyvíró, a sztár barátnője, egyben hamarosan megszületendő kilencedik gyermekének az anyja vett részt, de Gibson Milo nevű felnőtt fia is, aki nagyon hasonlít az édesapjára.
Vágólapra másolva!

Mel Gibson évtizedeken keresztül, 1980-tól 2011-ig élt házasságban Robyn Moore-ral, akivel összesen hét gyermekük született (Gibson egyébként maga is nagycsaládból érkezett, neki tíz testvére van).

Rosalind Ross és Mel Gibson Forrás: Frederic J. Brown / AFP

Milo Gibson hatodikként, 1990-ben látta meg a napvilágot, és középiskolai sportolói múltja ellenére villanyszerelőnek tanult, és sokáig villanyszerelőként is dolgozott, ám aztán úgy döntött: annak ellenére, hogy elég nagy feladat lesz átlépnie híres apja árnyékát, ő is beteljesíti az álmát, és színész lesz.

Ennek jegyében elkezdett színjátszást tanulni, és idén két filmje is kijön. Az első a már említett A fegyvertelen katona (amit a magyar mozik jövő januárban mutatnak be), a másik pedig egy The Tribes of Palos Verdes című filmdráma, amelyben többek közt Goran Visnjic és Jennifer Garner oldalán tűnik fel.

Milo és Mel Gibson Forrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP

Mel és Milo Gibson sokat pózoltak együtt A fegyvertelen katona premierjén, így jól látható, mennyire hasonlítanak egymásra: Milónak nemcsak a szeme és az orra, de arcformája is ugyanolyan, mint apjának – ám ő Mel hatalmas télapószakállával szemben szerencsére csak egy szolidabb pofaszakállal takarja arcát.