Szabó Zsófi és Valkó Eszter durván egymásnak esett

Valkó Eszter, Nyerő páros
Valkó Eszter nem ért egyet az eredménnyel
Vágólapra másolva!
A szerdai adás egyik feladatában a főzőpultok mögött bizonyíthattak a Nyerő páros játékosai, Vajda Pierre értékelése szerint Szabó Zsófiéknak sikerült a legjobban a feladat – az eredménnyel Valkó Eszter volt a legkevésbé elégedett, ennek hangot is adott.
Vágólapra másolva!

Valkó Eszter nem értette, miért Zsófi és Zsolti lett a főzőverseny első helyezettje, mikor őket is megdicsérte az ételkritikus Vajda Pierre. Már a szerdai adásban ki volt akadva, csütörtökön pedig még inkább hangot ad véleményének.

"Le is iskoláz, hogy ez nem paprikás csirke... miért, amit Zsófiék csináltak, az paprikás csirke volt?!? – hangzik majd el Esztertől, aki már az eredményhirdetéskor sem értette, hogy miért nem ők lettek az elsők. A nyertes páros a nappaliban hallgatta, amiket róluk beszéltek, szerintük, ha Peller Anna és férje nyert volna, Valkóék nem duzzognának.

Valkó Eszter nem ért egyet az eredménnyel Forrás: RTL Klub

Zsófi és Eszter a konyhában esett egymásnak: "Ha a Zsófival történik igazságtalanság, mindenkinek sírni kell, ha velem történik igazságtalanság, akkor kifakad" – mondta értetlenkedve Valkó Eszter.

A másik páros éjszaka beszélt a veszekedésről, Miki szerint "Zsófi egy szőke lány bőrébe bújtatott pitbull."

A reality eddig felvételről ment, de a finálé, amelybe már csak két pár jut, pénteken, élőben lesz látható. Itt sokat számít majd a szimpátia, applikáció segítségével lehet majd szavazni.