100 kiló vazelin kellett hirtelen a TV2-nek

ezek megőrültek
Vágólapra másolva!
Megküzdenek egymással a Neon pávák és a Pink pitbullok, idén először lesz sármedence és a celebek 1000 tojást törtek szét a testükön: augusztus 29-én rajtol az Ezek megőrültek! új szezonja a TV2-n. Tudja, hogy hány nap alatt készült el a műsor, hogy hol forgat a stáb, és mi lesz az új évad vezető tematikája? Többek közt ezekre is válaszolunk, tíz érdekességet szedtünk össze a műsorról.
Vágólapra másolva!

1. Az új évadban nyolc csapat (3-3 fős) küzd a győzelemért. A kiválasztásnál fontos szempont, hogy férfi-nő arány egyensúlyban legyen. Képességeiket és alkatukat tekintve is különbözőek legyenek, illetve olyan hírességek álljanak össze, akiket külön-külön kedvelnek, de együtt még nem látták őket.

Több szempontot vettek figyelembe a csapatok kiválasztásánál Forrás: TV2

2. Ezúttal ezek a csapatok küzdenek meg egymással: Neon pávák, Hupikék hódok, Arany homárok, Rozé kacsák, Acél Tacskók, Szivárvány pónik, Pink pitbullok és Khaki kecskék, a dresszek a csapatnevekben szereplő színekhez igazodnak.

A Neon pávák is versenybe szállnak Forrás: TV2

3. Minden évadnak van egy vezető tematikája, idén ez egy 3D mesekönyv, melynek díszlete hat hétig épült. Már a főcímnél megjelenik a mesekönyv, amely az elvarázsolt erdő és annak lakóinak történetét rejti, beleértve az őrültködő celebeket.

A mesék világába kalauzol az új évad Forrás: TV2

4. Vannak elmaradhatatlan klasszikusok és új belépők is a játékok között. A három évad alatt szinte már összeforrtak a műsorral olyan játékok, mint a tojáskvíz vagy a hullámpálya.

Idén először épült fel a sármedence,

ami több új játék helyszínéül is szolgál, az óriás mosógép, de több kisebb újdonság is feltűnik majd az epizódokban.

Először épült sármedence Forrás: TV2

5. A forgatás Gödöllőn, nagyjából 1500 négyzetméteres területen zajlik. A helyszín kiválasztásánál a legfontosabb szempontok között szerepel, hogy szép legyen, zajmentes, és ki tudjon szolgálni minden produkciós igényt: kellenek öltözők, fürdők, varroda, kelléktár, szerkesztőség, vezérlő, smink, fodrász.

6. Közel 100 kg vazelin, több mint 1000 tojás, 800 tál corn flakes és 1,5 tonna iszap fogyott el a forgatáson.

Több új játék is lesz, de a kedvencek megmaradnak Forrás: TV2

7. Eddig Mészáros Árpád Zsolt esete volt az, ahol picit komolyabb vizsgálatra is szükség volt, de kisebb horzsolások óhatatlanul előfordulnak a játékok során. Neki egy korábbi balesete alkalmával már zúzódott a bordája,

egy rossz lépésnek köszönhetően pedig eltört két bordája.

Két borda tört el a forgatáson Forrás: TV2

8. Nagyjából 100 fő dolgozik közvetlenül a produkción, és legalább ennyien közvetve.

9. A szezon 35 epizódból áll, amit 35 forgatási napon rögzítettek. A csapatok – továbbjutásuk függvényében – 5, 10, illetve 15 napot is versenyeztek.

35 új rész készült Forrás: TV2

10. Több név felmerült már korábban, a TV2 elárult néhány újat:

Steiner Kristóf, Voksán Virág, Bárdosi Ildikó, Katus Attila, Alekosz és Kelemen Anna is ott lesz a műsorban.