Két ősellenség csap össze a Farmon

Heni kemény nő, de ellenfele két párbajt nyert már
Vágólapra másolva!
Heni volt ezúttal a kihívó fél, bátran döntött, akár el is bukhat.
Vágólapra másolva!

„Nagyon erős személyiség vagyok, nehezen viselik a fiúk, amikor egy nő erősen osztja őket" – magyarázta a kihívás előtt Heni a műsorvezetőnek, majd mégis Anikó volt az, aki akkorát sóhajtott, mintha neki kéne áram és folyóvíz nélkül élnie egy tanyán. A társaság előtt sem finomkodott Heni: „A butaságát nem bírom elviselni, a háttérben kavar folyamatosan" – összegezte, majd Sanyára tette a kendőt.

Heni kemény nő, de ellenfele két párbajt nyert már Forrás: RTL

Sanya állítja, hogy számított rá, de a kihívó szerint nem: „Amikor ráraktam a kendőt, azt láttam, hogy nem esett jól neki, nem akart párbajozni menni" – vélte. A férfi utána még pörgött egy darabig a témán, miközben olyan mondatfoszlányokkal ajándékozta meg a nézőket, mint a „belecsúszott az én szidalmazásomba" vagy a „ha én vagyok a top első."

Gábor sem egy nyelvészprofesszor, egyszerűsége is megmosolyogtató, egyszer olyasmit dünnyögött, hogy „annyiszor párbajozol, hogy má' nem tudom", de ennél szebb volt, amikor azt fejtegette, hogy egy harmadik párbajgyőzelem „nagy benyomást tenne a közéletre."

Szavazzon!

Milyen eddig a Farm?