Durván megváltozik a Dr. Csont egyik szereplője

Bones, Dr. Csont
Vágólapra másolva!
A Dr. Csont tizenegyedik évadjának folytatásában egy szerencsétlen baleset írja át a történetet, az egyik karakter nagyon meg fog változni, ami a többiekre is hatással lesz. Csak akkor olvasson tovább, ha nem zavarja, hogy előre kiderül egy-két részlet!
Vágólapra másolva!

Az Egyesült Államokban pár hónap szünet után április 14-én folytatódik a Dr. Csont tizenegyedik évadja, a krimisorozat executive producere, Michael Peterson a várható történésekről mesélt a TV Guide-nak.

A két főszereplő, David Boreanaz és Emily Deschanel Forrás: FOX

Azt már korábban tudtuk, hogy a széria egyik kedvelt karaktere, Hodgins egy baleset miatt tolószékbe kényszerül, amitől teljesen megváltozik, agresszívvá válik, a kollégáin és szerelmén, Angelán tölti ki a dühét.

"Határozottan egy másik Hodgins lesz, mint akit eddig láttunk, ami a lehető legrosszabb helyzetbe sodorja. Olyan, mint egy vulkán, akármikor kitörhet, és az mindenkire hatással lesz" – mondta Peterson, miközben a Hodginst alakító T.J. Thyne játékát is megdicsérte, szerinte a színész remekül hozza ezt a figurát is.

TJ Thyne-nak sikerült átalakulnia Forrás: FOX

A producer elárulta, hogy a nézők helyében aggódna Hodgins és Angela kapcsolatáért, hiszen minden ember tűrőképessége véges. A férfival kapcsolatban a legnagyobb kérdés, hogy képes lesz-e újra járni, illetve, ha nem, azt el tudja-e fogadni. Petersen szerint komoly belső harcnak leszünk tanúi.