Döntöttek a Dr. Csont sorsáról

Bones, Dr. Csont
Vágólapra másolva!
Megkapja a 12. évadot, de a szokásos 22 rész helyett csak 12 érkezik.
Vágólapra másolva!

Döntöttek a Bones, a Dr. Csont sorsáról: lesz még egy kurta évad, utána vége. Az Emily Deschanel és David Boreanaz főszereplésével készülő, sokszor humoros krimi a Fox fontos sorozata volt az elmúlt évtizedben, de a tévétársaság vezetői szerint le kell zárni, persze megfelelő fináléval.

Bones, Dr. Csont Forrás: FOX

Gyorsan változik a helyzet a stúdió környékén, mert pár nappal ezelőtt a Variety alapján még arról írtunk, hogy a Dr. Csont producere, Barry Josephson kijelentette, hogy nem hajlandó peren kívül megegyezni a Foxszal, mindenképpen a bíróság – és a nyilvánosság – előtt szeretné behajtani azt a közel 20 millió dollárt, amivel állítása szerint megrövidítette a tévétársaság. A perben a krimisorozat két főszereplője, Emily Deschanel és David Boreanaz is érdekelt volt, mindketten csatlakoztak a Josephson által indított hadjárathoz.

Az alkotónak és a szereplőknek elvileg részesedésük van a Dr. Csont bevételeiből, a producer szerint azonban a Fox rendre letagadhatta ezeket a summákat. Josephson szerint az, hogy a tévétársaság peren kívüli megegyezésre hajt, csak átlátszó kísérlet arra, hogy a nyilvánosság elől rejtve tartsa a stiklijeit.