Összeomlásáról beszélt a Jóbarátok sztárja

Hollywood Foreign Press Association And InStyle Celebrate The 2016 Golden Globe Award Season GettyImageRank3 People HORIZONTAL USA SEASON California One Person ACTOR COMMEMORATION Golden Globe Awards FILM Incidental People Photography Film Industry West H
WEST HOLLYWOOD, CA - NOVEMBER 17: Actor Matt LeBlanc attends Hollywood Foreign Press Association and InStyle Celebration of The 2016 Golden Globe Award Season at Ysabel on November 17, 2015 in West Hollywood, California. Kevork Djansezian/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Jóbarátok egykori Joey-ja, Matt LeBlanc egy friss interjúban beszélt arról, hogy mennyire kikészült a vígjátéksorozat végeztével.
Vágólapra másolva!

Matt LeBlanc-t a Jóbarátok után csak a Joey című spin-offban láthattuk, 2006 és 2011 között nem szerepelt semmiben, úgy döntött, hogy eltűnik a nyilvánosság elől. "Az évek során alig hagytam el a házat. Kiégtem. Nem akartam találkozókra járni, nem akartam sehol sem lenni" – mesélte a Mirrornak egy friss interjúban.

Öt évre eltűnt Forrás: AFP/2015 Getty Images/Kevork Djansezian

Kis híján idegösszeomlása volt, a házassága tönkrement, 2004-ben született kislányánál pedig agyi betegséget állapítottak meg, azóta szerencsére meggyógyult. "Sötét időszak volt, de túl vagyok rajta. Nem azt szokták mondani, hogy ami nem öl meg, az megerősít?" – mondta.

LeBlanc csak 2011-ben tért vissza a képernyőre, akkor indult a Sikersorozat. Nemrég megkapta a Top Gear egyik műsorvezetői székét, február 21-én pedig – Chandler, vagyis Matthew Perry kivételével – újra összeáll a Jóbarátok csapata.