A 36 millió forintról és a szexvideókról is mesélt a Való Világ győztese

Való Világ, Soma
Vágólapra másolva!
A Való Világ powered by Big Brother győztese Soma lett, ő nyerte meg vasárnap este a 36 millió forintot. A teljes összeget nem fogja rögtön elkölteni, egyelőre a szüleitől sem akar elköltözni, de vannak tervei a pénzzel. Leginkább a szolárium hiányzott neki az elmúlt 105 napban, és több dolgot is megbánt utólag – ezekről mesélt az Origónak.
Vágólapra másolva!

Soma 36 millió forintot nyert az RTLII valóságshow-jában, még csak fél nap telt el a finálé óta, mint mondja, lassan fogja fel, hogy mi is történt vasárnap este.

"Még nem tudatosult bennem, hogy megnyertem ezt a játékot, de egész éjszaka nem bírtam aludni, annyira izgatott voltam. Huszonnégy órája talpon vagyok, ki vagyok merülve, de hihetetlen érzés, hogy én győztem. Verjetek fejbe egy fazékkal vagy dobáljatok meg száraz kiflivel, hogy magamhoz térjek!"

Soma lett a széria győztese Forrás: RTL II

A finálé után a villában ünnepeltek a játékosok, de a nagyobb bulit majd a családi és baráti körben tartja.

"Nem ittam alkoholt, nem ünnepeltem még úgy igazán, csak beszélgettem, akivel csak tudtam. Még nem volt időm a szeretteimre és az internetezésre, de Mici és Krisztián videóit már láttam. Akkor is láttam belőle, mikor szerkesztők voltunk bent, de ezek még durvábbak" – mesélte.

Néhány benti konfliktust megbánt, de leginkább azt sajnálja, hogy nem tartotta be ígéretét. „Kár volt Micivel olyan csúnyán veszekedni, megbántam, mint ahogy azt is, hogy nem vállaltam be a pingpongos játékot.

de nem bírtam az érzelmeimmel, bevallom.”

Megvannak a tervei a nyereménnyel Forrás: RTLII

"Szeretnék a médiában maradni, akár a háttérben, akár a címlapokon. Szeretnék visszamenni futsalozni, és jó lenne, ha befejezném az iskolát, ezek a legnagyobb céljaim. A nyereményből jogosítványt szerzek majd, az lesz az első, aztán veszek magamnak egy autót. Még a szüleimmel élek, egy ideig maradok is, a pénzt későbbre tartogatom, és veszek egy lakást. Remélem, ez a játék sok lehetőséget fog adni" – mesélte a terveiről.

A búcsúzásokat és a kiszámíthatatlanságot nehezen bírta feldolgozni a játék során, a hétköznapi életből pedig több dolgot is hiányolt. "A szolárium nagyon hiányzott, a telefonom és az internet is. Rossz volt, hogy nem tudtam edzeni, sportolni, és a családdal lenni, lesz mit bepótolni."