A VV8 után még több Való Világ jön

vv1
Vágólapra másolva!
Visszatér Buci, Nóci, Majka, Oki és Györgyi: indul az időutazás.
Vágólapra másolva!

Vasárnap már vége a Való Világ nyolcadik évadjának, de a reality hívei nem maradnak pityergő, hőbörgő, bulizó, diliző, átkozódó és kibékülő villalakók nélkül, mert az RTL II korábbi évadokat ismétel. Nem kell megijedni, nem egészében, csak „best of"-adássá gyúrva őket, minden hétfő este lehet nosztalgiázni egy régi garnitúrával: hiszen régen a botrány, a móka és az alpáriság is más volt!

Györgyi 2002-ben Forrás: RTL

Az első Való Világban olyan arcokat láthatunk 2002-ből, mint Lorenzo, Majka, Oki, Györgyi, Ági, később jönnek Kismocsok, Elvis, Molnár „Nagy Ő" Anikó, Pandora, Milo, Leó, Alekosz, Éva, Attila és Aurelio.

Stohl András és Czifra "Nóci" Noémi és 14 éve, Forrás: RTL

A VV-sorozatból az első hármat viszonylag gyorsan leadta az RTL, 2002 ősze és 2004 tavasza között, utána egy hosszabb szünet jött, és csak 2010-ben nyúltak megint a formátumhoz. Időközben a műsorvezetők is cserélődtek, a kezdeti Buci-Nóci tengelyt 2010-re Stohl András, Sebestyén Balázs, Lilu váltotta, később Istenes Bence, majd Nádai Anikó kapott komolyabb feladatokat. A 6. évadtól a VV átköltözött kábelre, az RTL II-re.