A családon belüli erőszakról beszélt Johnny Depp volt felesége

Amber Heard, Johnny Depp
Vágólapra másolva!
Megrázó társadalmi célú hirdetésben emeli fel a szavát a családon és párkapcsolaton belüli erőszak ellen Amber Heard, aki a kisfilmben könnyeivel küszködve saját tapasztalatairól is mesél.
Vágólapra másolva!

A videóban a színésznő először arról beszél, hogy sok nő el sem hiszi, hogy mindez vele történik, illetve hogy nem akarják áldozatnak látni és láttatni magukat, mert ehhez a szóhoz számukra szégyen és megbélyegzés tapad.

„Nagyon sok nővel megtörténik. Ha az otthonodban zajlik, zárt ajtók mögött, valakivel, akit szeretsz, az nem olyan egyértelmű. De

– mondja a színésznő.

Heard nagyjából fél percnél kezd el a könnyeivel küszködni, majd arról ejt szót, hogy egyedül az segíthet a helyzeten, ha az érintett nők elhiszik, hogy nincsenek egyedül, és segítséget kérnek, felemelik a hangjukat, ami a legnagyobb erő.

Amber Heard és Johnny Depp idén januárban Forrás: Alison Buck / Getty Images North America / AFP

A társadalmi célú reklám legmegrázóbb része, hogy a színésznő állítólag maga is érintett a dologban: májusban adta be a válókeresetet férje, Johnny Depp ellen, majd távoltartási végzést is kért ellene, azt állítva, a férfi fizikailag bántalmazta.

Amber Heard mindezt fotóval bizonyította. A válás végül augusztusban a vádak visszavonásával és peren kívüli megegyezéssel zárult, de a jelek szerint a színésznő nem adta fel a harcot, hogy legalább más bántalmazott nőkön segítsen.