Az MTVA állítja, nem tüntette el Jakupcsek Gabriella képeit

Jakupcsek Gabi
Vágólapra másolva!
A közmédiához tartozó mediaklikk.hu oldalon nem történt változás a kérdéses tartalmakkal kapcsolatban – válaszolta az MTVA újságírói kérdésre.
Vágólapra másolva!

A Bors képszerkesztője állítólag nem hitt a szemének, amikor fotót keresett egy cikkhez: „az MTVA képarchívumában néhány nappal ezelőtt még több száz adásból kivett kép és beállított fotó közül válogathatott, ha rákeresett Jakupcsek Gabriella nevére, tegnap 0 (azaz nulla) képtalálatot jelzett a köztévé rendszere" – írta a lap.

Az MTVA sajtóosztálya szerint nincs ügy:

„A közmédiához tartozó mediaklikk.hu oldalon nem történt változás a kérdéses tartalmakkal kapcsolatban" – írták közösségi oldalukra.

Jakupcsek Gabi Forrás: MTVA

Nem ismerjük a korábbi állapotokat, de január 14-én délelőtt valóban nulla kép és videó jön be, ha beírja a Médiaklikk-oldalon a felhasználó a Jakupcsek vezetéknevet. Hírből viszont van 76, ezek közt vannak Jakupcsek Gabriellás videókat és képeket tartalmazók is.

A Ridikül Facebook-oldalát is ellenőriztük, ott ugyan még a régi műsorvezető van a fenti képen, Dióssy Klári helyett, de ez nem is csoda, mert hibernált állapotban van az oldal. A kezelője 2013 áprilisa óta nem frissítette, de így is van 6300 követője.

Szavazzon!

Mit gondol a Ridikül-sztoriról?