Jakupcsek Gabriella: Nem tudom, miről szól ez, de nem a munkámról

Jakupcsek Gabriella
Vágólapra másolva!
Két felvétel közt, teljes sminkben felhívták egy megbeszélésre, megbeszélés nem volt, a kezébe adtak egy papírt. A Ridikül vezetője nem érti, mi történt.
Vágólapra másolva!

Mint megírtuk, száznál több munkatársától válik meg a napokban a közmédia, köztük van Jakupcsek Gabriella is, aki viszonylag jó nézettségű műsorokban (Ridikül, Szeretlek, Magyarország) szerepelt. Mint mondta, a személyzeti osztályon kapott papíron nem köszönet volt az egész éves munkájáért, nem jutalom, hanem felmondás.

Jakupcsek Gabriella Forrás: Zih Zsolt

"A papíromon csoportos leépítésről volt szó. Szó nincs arról, hogy csak én. Százhúsz ember leépítéséről. Nem volt komment, nem volt indoklás. Egyebet nem tudok mondani, csak kapkodom a fejem. A Ridikül és a Szeretlek, Magyarország! is nézettségi csúcsot döntött a csatornánál. Huszonhat adást csináltam meg havonta a fizetésemért, ennél többet, ennél sikeresebben képtelenség dolgozni" – fejtegette a Borsnak.

"Tanácstalan vagyok. Beültem egy taxiba, és hazajöttem. Azóta ülök zavartan, és nem értem, hogy mi történt.

Ebben nincs rutinom, csak abban, hogy hogyan kell műsort készíteni. Nem tudom, miről szól ez a történet, a munkámról biztosan nem" – tette hozzá.

Az Origo feltett számos kérdést, amint megjön a válasz az MTVA-tól, bővítjük a cikket.