Rékasi Károlyt nem ijesztette el a baleset a motorozástól

rékasi
Vágólapra másolva!
A ma reggeli Morning Show-ban Rékasi Károlyt hívták fel Sebestyén Balázsék, hogyléte felől érdeklődtek. A színész már otthon lábadozik, a motorozástól pedig nem ijesztette el a súlyos baleset.
Vágólapra másolva!

"Szörnyű híreket hallottunk, a hideg rázott ki minket, hisz két órával korábban itt volt nálunk" - mondta el Sebestyén Balázs ma reggel a Class FM-en. Június 30-án a rádió reggeli műsorának vendége volt Rékasi Károly, aki aznap szenvedett súlyos motorbalesetet.

Június 30-án történt a baleset, már otthon lábadozik Forrás: baratok.hu

Erőszakos volt és rámenős

A színész már otthon lábadozik, és nagyon hálás a sorsnak, hogy figyelmeztetéssel megúszta. "Eléggé örülök, hogy nem csak a hangom létezik az archívumból, hanem hogy működöm is. Azok után, hogy elmondták, mi történt velem, nagyon furcsa dolog ez. A kórházban erőszakos voltam és rámenős, addig gyepáltam őket, míg kiengedtek" - mondta el ma reggel.

Az első két hétről és a baleset körülményeiről semmi emléke nincs. "Mikor végeztem a munkával, a forgatás végén próbáltam Gerdát hívni, erre még emlékszem, küldtem neki sms-t hogy végeztem, és két hét múlva tértem magamhoz, mikor hőbörögtem szegény asszisztens hölgyekkel."

A gipszről és a kis súlyzóról képet is posztolt már Forrás: Facebook/ Rékasi Károly

Napjait ágyban kellene töltenie, de szeretné felgyorsítani a gyógyulást, így erősít. "Az edzőmtől kértem kicsi súlyzókat és gumiszalagokat, rendszeresen gyakorlatokat végzek. Van egy gyógytornász ismerősöm, őt arra kértem, hogy legyen szíves eljönni és dolgozzon velem hetente két alkalommal. Keresem a réseket, hogy minél hamarabb tudjak talpra állni" - részletezte.

Minimum fél év az orvosok szerint, mire színpadra léphet, de mint elmondta, ennyi időt nem bír ki.

"Belebolondulnék, nekem ez nem megy. Próbálok erősíteni, használható emberré válni."

Más hangot kapott Tom Cruise

A Mission: Impossible 5 előzetesében Ethan Huntot még ő szinkronizálta, a filmben azonban más hangot kap a szereplő. „Az általam leszinkronizált Tom Cruise filmek a magyar nézők számára értékesebbek, mint a nem szinkronizált változat. Utálatos dolog most ez, de egy nagyon klassz kollégám csinálta meg a szinkront."

A baleset egy kölcsönkért motorral történt, Rékasit azonban az ütközés nem riasztotta el, szeretne venni egy sajátot, ha felépül, újra motorral jár majd.