Két héttel nem tud elszámolni Rékasi Károly

rékasi károly
Vágólapra másolva!
A színész balhézott egy picit, amikor magához tért, de hálás mindenkinek, aki segített neki.
Vágólapra másolva!

Utolsó emléke a balesete előtt, hogy munka végén telefonált Pikali Gerdának, ő nem vette fel, így SMS-t küldött neki. „Utána két héten át nem emlékszem a történtekre. Első emlékem, hogy a Honvédkórház egyik asszisztensét megfenyegettem, követeltem a szabadságomat, de ők persze nem akartak elengedni. Mire én közöltem, hogy mindenkit feljelentek, mert mennem kell dolgozni. Onnan már van némi emlékképem” – mesélte az RTL Klubnak.

Ősszel már forgathat Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Gyors felépülés következett, múlt hét szombat délután szabadon bocsátottak, Gerda gondoskodó kezére bíztak engem. A család és az egy szem barátom is ott volt végig mellettem. A tündéri mentősöknek pedig hálás vagyok, hogy arra a csudálatos helyre vittek, mert hihetetlen tudás van a Honvédkórház orvosainál” – tette hozzá.

Rékasi szerint túlvállalta magát,

nem koncentrált a munka végeztével, és a karambol egy égi jel. „A Jóisten vigyázott rám, életben tartott. Nem új vesére vagy májra, nem csodára kell várnom, csak arra, hogy összeforrjanak a csontjaim. Hatalmas nagy ajándékot kaptam, egy figyelmeztetésbe csomagolva. Túl sokat vállaltam, nagyon szépen figyelmeztetett a Jóisten” – fejezte be.

Mint az már ismeretes, Rékasi Károly 2015. június 30-án motorbalesetet szenvedett. Medence- és combcsonttörését megoperálták, a beavatkozás jól sikerült. Bokatörése és fejsérülése gyógyulóban van, tudata tiszta, összeszedetten és tisztán nyilatkozott.