Megmosolyogta Czippán Anett naiv kérdését Vincze Ottó

Mokka
Vágólapra másolva!
Jól ment a Mokka május 26-án is, de vicces jelenetnek sem volt híján a műsor. Este viszont szinte ellenállás nélkül nyert az RTL Klub 18-49-ben.
Vágólapra másolva!

Felfelé megy a Médialiftben Kárász Róbert, mivel a Mokka 18-49-ben is bőven nyerte a sávját, adott pontokon háromszor-négyszer annyian figyelték, mint az RTL-t, és vagy hússzor annyian, mint a Duna TV-t. Vele utazik Trokán Péter a sokadik Szomszédok-ismétléssel, a megunhatatlannak tűnő magyar sorozat az M3-nak hoz rendre 4-5 százalékot. A két magyar felfelé megy, de lefelé utazik egy világsztár, Alex O'Loughlin, ugyanis a Hawaii-Five-O a TV2-n csúnyán kikapott a műsorsávjában este.

Ha már a Mokkát méltattuk, jegyezzük meg, hogy Czippán Anett egy kérdése erősen megmosolyogtatta Vincze Ottó volt válogatott labdarúgónkat. „Egyben megy le egyébként a mérkőzés, vagy félidőkre bontjátok?" – kérdezte a Real Madrid-legendák meccsével kapcsolatban, ez 4.50 körül látható.

A reggelt tehát a TV2 vitte:

Forrás: Nielsen / Origo

Mint az estét ábrázoló grafikonon is látható, a Tényekről el-elkapcsolnak a tévézők, mennek A konyhafőnökre, utána pedig ott is maradnak az Éjjel-nappal Budapest, a Barátok közt, a késő esti Híradó kedvéért. A vége felé tartó Éden Hotel javított közönségarányán, utána viszont a Film+ és a Cool is előzgette a TV2-t a 18-49-es korosztálynál.

Forrás: Nielsen / Origo

Mutatjuk még a csatornánkénti bontást, itt sem fér kétség az RTL győzelméhez. A TV2 után a Cool és a Film+ jön, ebben sincs meglepetés, újdonság talán annyi lehet, hogy az ötvenéves kor alatti felnőtt nézőknél a Story4-et annyian nézik, mint a nemzeti főadót, a Duna TV-t.

Forrás: Nielsen / Origo

Ha kíváncsi arra, hogy a Nielsen hogyan méri a tévétársaságok nézettségét, akkor kattintson ide.