Egy táska pénz, tele húszezressel

Aranyélet
Vágólapra másolva!
Kijött négy vadonatúj plakát az Aranyélet című magyar sorozathoz. Rajt novemberben.
Vágólapra másolva!

Kikerült négy poszter az HBO magyar sorozatához: az egyiken hiteligénylő lapot, egy másikon készpénzzel teli táskát vagy épp italt szorongat a szereplő. A sorozatról már írtunk korábban, a cikkeket itt leli.

Forrás: HBO

A sorozat rövid szinopszisa szerint Miklósiék irigylésre méltó életet élnek, a családfő sikeres vállalkozó, a feleség egy hajléktalanokat segítő alapítványnál önkénteskedik. Lányuk osztályelső, és még a család feketebáránya, a lázadó kamasz fiú is igazi tehetség, épp a rapkarrierje beindításán ügyködik.

Forrás: HBO

A fényűző aranyélet azonban csak látszat. Miklósiék kisebb-nagyobb bűncselekményekből tartják fenn az életszínvonalukat. Amikor elérkezik a pillanat, hogy a családfő besokall, és elhatározza, hogy jó útra tér, az idill hamar semmivé foszlik. Kiderül, hogy mindenkinek eltérő elképzelései vannak a boldogulásról.

Forrás: HBO

A családi dráma november 8-tól minden vasárnap este az HBO és az HBO Go oldalán megnézhető. Főszereplő Thuróczy Szabolcs, Ónodi Eszter, Döbrösi Laura, Olasz Renátó és Anger Zsolt.

Forrás: HBO