Eladó egy pazar privát birodalom Debrecenben

privát birodalom Debrecenben, Ingatlanbazár, eladó, 10.000 m2, birtok
Eladó ez a gyönyörű birtok
Fotó: Ingatlanbazár.hu
Vágólapra másolva!
A 10.000 négyzetméteren elterülő birtokhoz parkosított kert és vízeséses kerti tó is jár. A villából és annak erkélyeiről egyedülálló panoráma tárul a szem elé, amihez egy impozáns fürdőmedence is hozzátartozik. Az extrák pedig a teljesség igénye nélkül: jacuzzi, teniszpálya, télikert… nem is soroljuk tovább, kattintson és gyönyörködjön!
Vágólapra másolva!

“Egy igazán egyedi, pazar privát birodalmat keres Debrecenben ?

A 10.000 négyteméteren elterülő birtokot, 400 méter, magas kerítés veszi körbe és egy gyönyörű, kézzel készített egyedi kovácsoltvas kapu biztosítja a bejutást.

A kertben csodálatos parkosított rész öntözővel, vízeséssel fűszerezett kerti tó is fellelhető. Természetesen, a villából és annak erkélyeiről, egyedülálló panoráma tárul elénk, hozzátartozik az impozáns úszómedence - fűthető szeparált jaccuzival -, teniszpálya, télikert, 200 négyzetméteres terasz, öltözők, kerti helyiségek és egy minden gasztronómiai elvárást kielégítő konyhablokk lett kialakítva a zárható, fűthető filagóriában.

Három autó kényelmesen elfér a teremgarázsban, húsz az udvaron, a ház előtt helyezhető el.

A villába belépve nem mindennapi látvány tárul elénk, ahogy a korszerű hatalmas panorámaablakokokon át beárad a fény, a hatalmas, 6 méter magas nappaliba, aminek élményét télen a kandalló egészít ki.

privát birodalom Debrecenben, Ingatlanbazár, eladó, 10.000 m2, birtok
A villába belépve nem mindennapi látvány tárul elénk
Fotó: Ingatlanbazár.hu 

A ház mind a négy hálószobája, saját fürdő- és gardróbszobával rendelkezik. A felső szinten helyet kapott egy biliárd, vagy buli szoba, bársarokkal, az alsó szint wellness részlegén pedig a finn és infraszauna egyaránt megtalálható. Ez a helység átalakítható, a padló alatt egy medence rejtőzik.

Teljes a biztonságtechnika: kamera-riasztórendszer van kiépítve és távfelügyeletre bekötve.

Az egész éves optimális klíma érdekében, a villa az egyik legmodernebb geotermikus hőszivattyúval, napkollektorral, klímákkal, mennyezeti fűtőpanelekkel, továbbá nagy teljesítményű napelem és energiatároló rendszerrel is rendelkezik. Ez az ingatlan szinte önfenntartó, szinte nincs is rezsiköltség.

Páratlan és káprázatos lehetőség önnek, egy karnyújtásnyira.”

További izgalmas otthonokért keresse az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.