Kamarás Iván is magyar sorozatban szerepel

Kamarás, Kossuthkifli
Vágólapra másolva!
Április 12-én 20.50-kor sugározza a Duna Tv a Kossuthkifli ötödik részét. Az új epizódban - az utazás negyedik napján - a postakocsi utasait magyar honvédek tartóztatják le.
Vágólapra másolva!

Csodás szabadulásukat követően új üldözőjük akad egy betyár személyében, aki szemet vetett a Vödric lányra. A halottaskocsi egyre közelebb ér a postakocsihoz, olyannyira, hogy az éjszakát mindenki Vácon tölti. Az új részben feltűnik többek között Derzsi János, Schmied Zoltán és Kamarás Iván is.

Derzsi János is kapott szerepet Forrás: MTVA

Az előző részben Schwappach tanácsos bebizonyította, hogy besúgóhálózata kiválóan működik, még Vödric Demeter régi szerelméről, egy Pironka nevű cigánylányról is mindent tud. A postakocsi megállt egy botzenhajzlinál, de utasai megint nem ehettek, hiába varázsolt ínyencségeket Batykó, a kocsihajtó, mert megjelent Dalfalvi Matyiő, és rögtön vitába keveredett Schwappach őrnaggyal, aki kis híján le is lőtte.

Kamarás Iván is feltűnik a következő részben Forrás: MTVA

A menekülő, megtépázott Dalfalvit azonban hamarosan felszedte a halottaskocsi, és újra együtt folytatták az üldözést. A postakocsi megállt Érsekújváron, ahol terjedt a hír, hogy Miklós cár csapatokat küld a császár megsegítésére. Sietve elhagyták a várost, éppen mikor a halottaskocsi megérkezett. Az éjszakát a szellemek járta, elhagyott Schwappach-házban töltötték, ahol álmukat kísértetek háborgatták, akik aztán meglátogatták a Muzslán éjszakázó tanácsost is.