Oszter Sándort Gobbi Hilda tanította meg laposüvegből inni

Oszter Sándor
Vágólapra másolva!
A Budai Központi Kerületi Bíróságon megtartották az első tárgyalási napot Oszter Sándor ügyében.
Vágólapra másolva!

Oszter és ügyvédje kitart amellett, hogy a MOM Park parkolójába kanyarodva az ülésről lehulló tárgyai után nyúlt, ezért ütközhetett a márványfalnak, lefelé menet pedig el kellett rántania a kormányt egy felfelé szabálytalanul közlekedő autó miatt, így húzhatta meg a falat. Mindezek következményeként tűnhetett zavartnak a parkolóban, ahol az őrök szerint a mozgása bizonytalan volt, vezetni is nehezen tudott - írta a Bors.

Oszter Sándor Forrás: MTI/Beliczay László

A színész szerint egy találkozója lett volna, de az illető nem jelent meg, de valaki egy üveg whiskyt nyomott a kezébe. Ő állítólag egész nap nem evett, és meg is ivott belőle gyorsan pár decit. Állítása szerint ezt követően ment le a garázsba a dolgaiért, hogy taxit hív, de közben a rendőrök eljárás alá vonták. A védelem kitart amellett, hogy Oszter józanul érkezett, csak később ittasodott le, de akkor már nem vezett gépkocsit.

Egy rendőr azt vallotta, hogy ötven fekvőtámaszt lenyomott a színész a rendőrségen, eztán azt mondta, egy rokona vezetett, majd azt, hogy ő, de csak utána ivott. Oszter szerint viszont egy laposüveg lehet a perdöntő bizonyíték, amit azóta is őriz. „Gobbi Hilda tanította meg nekem, hogy kell ebből inni. Megmutatta, hogy a belső zsebben a helye, és, hogy lehet okosan beleszürcsölni. Az, hogy miket mondtam a rendőrségen, nem mérvadó. Ittas állapotban nem lehet ezeket komolyan venni" – mondta a Borsnak.

Oszter Sándor esetéről bővebben itt tájékozódhat.

Szavazzon!

Ivott Oszter Sándor?