Rékasi Károly visszatér a Barátok köztbe

Rékasi
Vágólapra másolva!
A színész néhány hete az Origónak elmondta, hogy bár nagyon türelmetlen, csak akkor tér vissza a Barátok közt-be és a színpadra, ha orvosai engedélyezik. Az RTL Klub sorozata közösségi oldalán tetta közzé, hogy Rékasi Károly újra forgat, első jeleneteit börtönben vették fel.
Vágólapra másolva!

"Az orvosaim megállapították, hogy a rehabilitáció során javult annyit az állapotom, hogy fokozatosan megkezdhetem a munkát. Ez jelenleg heti egy forgatási napot jelent a stúdióban. Abban az esetben, ha következő kontroll eredménye megengedi, növelhetjük kettőre a forgatási napok számát, és így tovább. Remélhetőleg a forgatások december elején kiegészülnek a József Attila Színház próbáival. Természetesen ez mind csak abban az esetben, ha az egészségi állapotom engedi, de természetesen azon leszek, hogy tudjam tartani ezt az ütemtervet" - mondta Rékasi Károly.

Hetente egy napot forgathat Forrás: RTL Klub

A színész arról is beszélt, hogy mennyire lesznek a jelenetek az állapotára szabva a forgatások során.

így nyilván most még nem fog a karakterem kerítéseken átugrálni, de biztos vagyok benne, hogy azért tesz majd olyat a jó Bartha Zsolt, amit a nézők nem gondoltak volna róla."

Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub