Görög Zita: Végre nem kell szerepet játszanom

Görög Zita
Vágólapra másolva!
Több mint tíz évvel ezelőtt tűnt fel először a képernyőn, a Cinematrix után a Megasztár-t vezette Till Attila oldalán a TV2-n, most pedig szombatonként láthatják a nézők a Trendmánia műsorvezetőjeként. A modellként és színésznőként is ismert Görög Zita úgy érzi, megtalálta a helyét az RTL Klub életmód magazinjában, csupa olyan dologgal foglalkozhat, ami igazán érdekli. 
Vágólapra másolva!

A Trendmánia nem új műsor a csatornán, kezdetben Dombóvári Vanda vezette, majd Liebhaber Judit, múlt hét szombattól pedig Görög Zita lett a házigazda. "Sok minden más mellett, olyan csajos dolgokról esik szó az adásokban, mint divat, smink, frizura és öltözködési trendek. Ezek engem mindig nagyon érdekeltek, ezért rögtön, gondolkodás nélkül rávágtam, hogy vállalom a felkérést. Tetszik, hogy nem tipikus életmód magazin, sokkal lazábbak a beszélgetések, mint általában, inkább egyfajta sztoris reality. Ez azért is van, mert a vendégeim mind régi ismerősök és barátok, akikkel a kamera jelenlétében is tudok kötetlenül csevegni. Biztos vagyok abban, hogy ha engem érdekelnek ezek a témák, akkor a fiatal nők többségét is fogják."

"A műsor lehetőséget ad arra, hogy a saját kívánságlistámat teljesítsem, hisz kipróbálhatom a forgatások alatt az oxigénkezelést, a csokis masszázst vagy a beautyrobicot, és olyan különleges helyekre jutok el, mint például egy luxusszálloda elnöki lakosztálya, ahol a vendég potom másfél millióért tölthet el egy éjszakát. Az ember tervezgeti, hogy majd egyszer kipróbálja, de sosincs rá ideje vagy pénze, nem jut el a vágyott helyekre. Nekem most mindenre lehetőségem nyílik" -részletezte.

Forrás: Trendmánia

Azért is szereti a Trendmániá-t, mert önmagát adhatja, nem kellett szerepet játszania. „Olyan oldalamat ismerik meg a nézők, amit eddig nem tudtam megmutatni. Korábbi műsoraimban mindig szerepet kellett játszanom, a Trendmániá-ban pedig az a dolgom, hogy természetes és hiteles legyek. Más szerepekben is helyt kell állnom, ami a jelenlegi munkámmal jól összehozható. Hetente két napot forgatunk, így jut időm az anyai teendőkre és egyéb elfoglaltságaimra is."

"Hívott az RTL Klub a dzsungeles műsorba is, folytak tárgyalások, de végül úgy döntöttünk, hogy idén nem utazom Afrikába a csapattal" -mesélte.

Szívesen kalandozik olyan vendégekkel, akiknek hasonló az érdeklődési körük. "Nem az egómnak kell a Trendmánia, egyszerűen megtetszett a stílusa és szeretem is csinálni. Szeretem, hogy a meghívottak régi ismerőseim és barátaim, a műsor pedig sokkal életszerűbb és szerethetőbb ettől. Olyan egyéniségeket láthatnak a nézők hétről hétre, akik még inkább színesítik a témákat, személyes történeteket mesélnek. A múlt szombati adásban Zoób Kati balatonfüredi divatbemutatóján jártunk, és mivel közel 17 éve dolgozunk együtt, rengeteg élmény előkerült."

Forrás: Trendmánia

"A kalapokról, mint ikonikus divatkellékekről beszélgettünk éppen, mikor Zoób Kati elmesélte, hogy 30 évvel ezelőtt épp kalapban sétálgatott az utcán, mikor berántották egy kapualjba és megcsókolták. Ez a történet akkoriban romantikusnak számított, ma elég ijesztő lenne hasonló szituációba csöppenni. De egy későbbi adásban Puskás Petivel kutatjuk fel Budapest rejtett értékeit, majd Csobot Adélt alakítjuk át tetőtől talpig. A műsort az ezekhez hasonló sztorik és arcok teszik különlegessé, de nem megyünk át celebmagazinba, a téma mindig a divat és az életmód körül forog" -árulta el.