Ki járt jobban az Ördög Nóra – Szabó Zsófi cserével?

Ördög Nóra, Szabó Zsófi
Vágólapra másolva!
Mindketten régi csatornájukat hagyták ott épp a rivális tévé miatt, mindketten saját tévétársaságuk legismertebb, a médiának legjobban eladható arcai közé tartoztak. Pár hónap távlatából látható, mely cég járt jobban?
Vágólapra másolva!

Júliusban a kezdeti idők óta RTL-es, még a Kölyökklubban feltűnt Ördög Nóra lelépése okozott nagy meglepetést, nemcsak a bulvárlapok olvasóinak, hanem saját csatornájánál is. Mint kiderült, élő szerződése volt, azt rúgta fel, egy nyilvánvalóan csábítóbb ajánlat miatt – erről itt olvashat hosszabban. Azóta a Rising Start vezeti, a tőle megszokott profizmussal, hozza azt, amit az X-Faktorban is tudott.

Ördög Nóra, Szabó Zsófi

Az RTL nyáron nagy presztízsveszteséget szenvedett el, mert mégiscsak a piacvezető tévét hagyta faképnél egyik legismertebb arca, hogy a konkurencia rivális tehetségkutatóját erősítse. A tévétársaság végül 1-1-re hozta a meccset azzal, hogy átcsábította magához azt a Szabó Zsófit, akinek kiemelkedően sok Facebook-követője van, és sok más TV2-esnél sokkal jobban eladható volt a médiában is. A színésznő szintén élő szerződésből ugrott ki, holott számítottak rá a Jóban Rosszbannál is – helyette elment a Celeb vagyok, ments ki innen valóságshow-ba, aztán egyből bedobták a mélyvízbe, vezetett egy adásnyi X-Faktort, nem is rosszul, azóta a kísérőműsorban látható az RTL II-n.

Láthattuk mindkettőt többször is, Szabó Zsófit realityben, mindkettőjüket show-ban, beszélgetős műsorban: az őszi tévés évad vége felé eldönthetjük, mely médiavállalat járt jobban a gyors személycserével. Alább szavazzon!