VV Simon: Frankeinstein most elpusztult

Vágólapra másolva!
Megérti a nézőket, hogy kizárása mellett döntöttek, de nem volt könnyű 18 napja odabenn. Rá jellemzően elemzett, röviddel a VV-villából való kiköltözés után.
Vágólapra másolva!

Mint megírtuk, péntek este addig hergelték az amúgy is provokatív szereplőnek számító Simont a Való Világban, hogy megkergette a heves vita közben gatyáját lehúzó, ezzel őt megalázó lakótársnőjét, Vikit, majd megtépte a nő ruházatát. Nem ütött, de agresszió szempontjából határeset volt, az RTL pedig a nézőkre bízta a döntést, miszerint maradjon-e vagy sem az idegileg kissé fáradt Simon. A tévézők 57%-a a mobilapplikáción keresztül amellett voksolt, hogy menjen.

Az első két hét alapján nagy esélyes Simon kiesése után arról beszélt, hogy 18 nap folyamatos zrikálása vezetett ide, nem bírta elviselni, hogy párját folyton lekurvázták a többiek. Tudja, hogy jelenlétével és viselkedésével ő is provokálta a társakat, és megérti a nézőket, hogy így döntöttek.

Mint mondta, nem a pénzért ment a valóságshow-ba, de a szerelembe vetett hitét, a reményt visszakapta, aminek örül. „Első dolgom az lesz, hogy felhívom a szüleimet, majd meztelenül kiállok az erkélyre a szállodában, és megszököm. Én amúgy akkor is igazat mondtam, amikor hazudtam. Frankeinstein most elpusztult, ennek örülök, de muszáj magam után vonszolnom az avataromat. Remélem, nem az ország nőverőjeként, hanem a habverőjeként fognak rám emlékezni, aki felkavarta a habarcsot, a maltert a villában" – nyilatkozta az RTL-nek, önmagát nem meghazudtolva.