Pataky Attila: Nagy hibát követtem el

pataky attila
Vágólapra másolva!
Hiába volt kifejezetten jó énekhangja Görög Zitának A Nagy Duett-ben, párja kétszer is szöveget tévesztett, kicsúszott a ritmusból, a páros pedig ki is eset menten, hiába volt öt adásra is terve. Az Edda frontembere szerint néha belefér egy kudarc.
Vágólapra másolva!

"Én ezt bevállaltam, és tudtam, hogy játék, de ez kudarc volt bizonyos értelemben. Nagy hibát követtem el, mert egy ingoványos talajra tévedtem, ezt úgy hívják, hogy rap. Nem azt csináltam, amihez értek: énekelni. De azt hiszem, annyi siker után belefér egy ilyen kudarc, az egómon pedig állított egy picit a kiesés. Úgy takarodom vissza az Edda-dalaimhoz, mint a sicc"" - magyarázta a Mokká-ban.

Pataky szerint azért sajnálatos a kiesés, mert a második dalukkal nagyot léptek volna előre, az a Királylány lett volna a Hooliganstől. "Azért kell egy pár nap, hogy feldolgozzam a kiesést. Volt egy rövidzárlat, holott annyira szurkoltam Zitának... de itt a mester bukott" - summázta a vasárnapi fellépést. Pataky több adásra tervezett, lett volna még a Színezd újra, aztán egy sláger Demjén Rózsitól, majd az ötödik adásban egy Edda-dal - de az elsőben kiestek.

Görög Zita is megszólalt a témában: "Úgy ahogy volt, katasztrófába fulladt a fellépésünk, de a gyerekek nagyon élvezték, szerintünk anyuci nagyon ügyes volt" - mesélte. A műsor első adáásról itt olvashat többet.