Jó egy Bud Spencer a háznál

Vágólapra másolva!
A színész még mindig biztosan szállít bő 600 ezer nézőt, sokan nézték meg újfent az Én a vízilovakkal vagyok című filmet. Jól megy a TV2 átváltozós-éneklős show-ja, de az X-Faktor vezeti a listákat. Heti nézettség.
Vágólapra másolva!

Az év 47. hetében az RTL Klub volt a legnézettebb televízió a teljes lakosságnál, 16,4 százalékos átlaggal, megelőzve a 13,4 százalékos TV2-t és a 8,1-ig jutó M1-et. Az X-Faktor, Barátok közt, Éjjel-nappal Budapest alkotta triónak ezúttal sem volt komoly ellenfele, Cobra 11 hűlt helyén vetített A szállító lett a negyedik a listán. Szép eredményt ért el a Sztárban sztár, a Tények pedig őrzi nagy nézőtáborát.

Teljes lakosság

Nézettség, 2013 november Forrás: Nielsen

------------------

A kereskedelmi célcsoportban 16,3 százalékos közönségarányt ért el az RTL Klub, a TV2 12,6-ot jegyzett. A Cool és a Film+ az ötven alatti felnőtt nézők körében kedveltebb volt, mint az M1, amely viszont a Viasat3-at előzte meg. A lista élén a szokásos műsorok találhatóak, figyelemreméltó a Sztárban sztár sikere, és az, hogy a Forma-1-et akkor is rengetegen nézik, ha már lefutott a vébécím.

18-49-es célcsoport

Nézettség, 2013 november Forrás: Nielsen

Minden műsor a legnézettebb adásával szerepel.