A legunalmasabb magyar tévés arcok

Vágólapra másolva!
24 855 szavazat után kiderült, hogy kik a kereskedelmi tévék legelhasználtabb, legtöbbet szerepeltetett arcai az [origo] tévérovatának olvasói szerint. Benkő őszi műsora az RTL-nek jó nézettséget szállított, mégis a többség úgy véli, túl sokat szerepelt a magazinműsorokban, a lapokban, igazán lepihenhetne. Dobogón még Liptai Claudia és a frissen a Tv2-höz igazolt Hajdú Péter.
Vágólapra másolva!

9. - 10. Schobert Norbert és Rubint Réka

tv2

A Schobert-házaspár minden Tv2-es műsorban felbukkant szinte (talán a Tények kivétel), bolondoztak a Mr. és Mrs.-ben, főztek is sokat a Hal a tortán-ban, persze nem pacalt. Olvasóink 2,8 százaléka szerint Rubint Réke visszavonulhatna egy időre, Norbi a 3,8 százaléknak bírja ellenszenvét.

-------------------------------------

8. Bódi Guszti

tv2

Ha már Norbi volt, akkor nem maradhat ki a Tv2 Győzikéje, aki csak nézettségben nem hozta soha azt, amit Gáspár Győző - aki már nincs is a top 10-ben, fél éve visszavonult. Bódi Guszti a közelmúltban Frei Tamással utazott Afrikába, szerepelt a Sztárok a fejükre estek-ben, a Mr. és Mrs. sem volt meg nélküle, de a Hal a tortán is leigazolta. Látogatóink 3,8 százaléka gond nélkül meglenne nélküle.

-------------------------------------

7. Fekete Pákó

rtl sajtóklub

A bulvársztár kompromittáló helyzetbe keveredett 2008-ban, egy rádióadás felvétele közben, a Bombagyár internetes rádió felvételein Hitlert és Szálasit éltette, a náci karlendítést gyakorolta, továbbá romaellenes kijelentéseket tett - később azzal magyarázkodott, hogy meg volt félemlítve, és kényszer alatt cselekedett így. A kínos eset után a nagyobb kereskedelmi tévék sokáig nem is álltak szóba vele, de az RTL később rehabilitálta. A Kész átverés állandó szereplője, a Kalandra fal! bohóca olvasóink 5,2 százaléka szerint volt a legunalmasabb arc.

-------------------------------------

6. Geronazzo Mária

Forrás: [origo]

Tényleg jobban eladható a Hal a tortán műsora, ha a Kovi pornóproducer által is felkeresett művésznő szórja a bazsalikomot, oregánót, aprítja a fokhagymát? Legalább tíz estén át (kétszer öt adásban) szöszmötölt a tűzhely vagy az asztal körül, ami 7,7 százalékot hozott neki a konyhára, azaz olvasóink szerint ő a hatodik legunalmasabb tévés szereplő.

-------------------------------------

5. Kiszel Tünde

tv2

Senki nem tudja, mivel foglalkozik, de a hazai stand-up nem lenne meg nélküle, csak tanácstalanul, némán vakargatnák fejük búbját a humoristák, mert a poénok - laposabb - harmada a művésznő szemöldökének vastagságával és donatellás naptáraival foglalkozik. Tavaly is sokat használták a lapok, kereskedelmi tévék: a netezők 10,4 százaléka szerint nem hiányozna a képernyőről.

-------------------------------------

4. Molnár Anikó

rtl sajtóklub

A Való Világ-gal, majd a Tv2-féle Nagy Ő-vel ismertté lett Molnár Anikó télen is csak azzal tudott bekerülni a kereskedelmi tévés magazinműsorokba és a bulvárlapokba, hogy feltöltette a fenekét - korábban pedig azt volt a téma hetekig, hogy fizet-e neki Havas Henrik az úgynevezett botránykönyvért vagy sem. Olvasóink 11,4 százaléka szerint nincs nála unalmasabb celeb.

-------------------------------------

3. Hajdú Péter

tv2

Saját műsorai vannak, mint a Névshowr vagy a Frizbi Hajdú Péterrel, de feltűnt előbb a Vacsoracsatá-ban, aztán a Hal a tortán-ban, majd megint az RTL-es főzőműsorban, ezzel pedig 15 estét volt főműsoridőben a képernyőn, a saját műsorok mellett. A Mr. és Mrs.-be is elment persze, de két Kész átverés is forgott vele a közelmúltban, így össze jött hamar 2916 szavazat és a dobogó legalja. Olvasóink 11,7 százaléka szerint ő az, aki túl sokat szerepel.

-------------------------------------

2. Liptai Claudia

tv2

Tévésről 2009-ben annyit nem írtak a bulvárlapok, mint róla, magánéletéről, válásáról, új párjáról, Playboy-fotóiról. Ettől függetlenül őt pakolta be minden műsorába a Tv2 (még Tillát sem használták el ennyire), Liptai megkapta a Mr. és Mrs. című vetélkedőt, a Babapercek-et, ott van a Mokká-ban, a Jóban Rosszban állandó szereplője. Sebestyén Balázs sem volt fél évig az RTL-en, mégsem omlott össze a világ, kis pihentetés minden képernyősnek jót tesz - véli a rovat olvasóinak 14,5 százaléka. Liptai 3607 voksot kapott.

-------------------------------------

1. Benkő Dániel

rtl sajtóklub

Mikor a Celeb vagyok, ments ki innen-ben pucéran mászkált a dzsungelben, majd maszturbálást imitált hálózsákja alatt, az RTL-nél már vígan, elégedetten dörzsölték kezüket a producerek: megvan az egyre problémásabb és egyre unalmasabb, erős "burn out"-mutatóval rendelkező Győzike utódja! Benkő volt Kalandra fal-ban, Vacsoracsatá-ban, Mónika show-ban, és őszre meg is kapta a saját realityjét, amelynek folyatása is lesz, Edit férjet keres címmel. Benkő 4045 olvasónk szerint roppant unalmas már, 16,3 százalékkal nyert.

-------------------------------------

Nem kerültek az első tízbe, de ha iparkodnak, feljuthatnak az első ligába Farkasházy Tivadar (2,1%), Delhusa Gjon (1,9%), Gesztesi Károly (1,8%), vagy Havas Henrik (1,8%).