Victoria Beckham SpongyaBobbal pancsol

Vágólapra másolva!
Johnny Depp után Victoria Beckham is vendégszerepel a SpongyaBob Kockanadrág-ban.
Vágólapra másolva!

Victoria Beckhamet láthattuk már kisebb szerepben az itthon Címlapsztori címmel vetített Ugly Betty-ben, most pedig a Nickelodeon már-már kultikus rajzfilmsorozatához, a SpongyaBob Kockanadrág-hoz adja a hangját.

A People jelentése szerint Beckhamné Amphitrite királynőt, a tenger istennőjét fogja megszólaltatni a Neptune's Party című epizódban, amelyet azonban - a tervek szerint - csak 2010 nyarán küld képernyőre a gyerekcsatorna.

Addig is Johnny Deppet hallhatjuk a rajzfilmsorozatban, mivel a SpongyaBob készítői az ő közreműködésével ünneplik a széria tizedik évfordulóját. A színész egy nagymenő szörfösnek, Jack Kahuna Lagunának kölcsönzi a hangját, aki segít hazajutni az otthonától elsodródott SpongyaBobnak.

A kis tengeri szivacs korábban is mókázott már pár világsztárral: a SpongyaBob - A mozifilm például olyan színészek közreműködésével készült, mint Scarlett Johansson, Alec Baldwin vagy David Hasselhoff, de a sorozatban is hallhattuk már többek között David Bowie-t, Mark Hamillt, Dennis Quiadet és a Panterát.