Tinisorozatot készít az egyik Spice Girl

Vágólapra másolva!
A Hannah Montaná-hoz hasonló sorozatot írt a Spice Girls egyik tagja, Mel B - a műsor a Nickelodeonon fog menni.
Vágólapra másolva!

Melanie Brown, vagy ahogy a legtöbben ismerik, Mel B megirigyelhette a Hannah Montana, illetve az abban szereplő Miley Cyrus hihetetlen népszerűségét, ezért úgy gondolta, hogy ő is belevág egy hasonló sorozat elkészítésébe.

A Hannah Montana egy iskolás lányról szól, aki nappal a hozzá hasonló kamaszok életét éli, estére azonban popsztár válik belőle - a főszerepet alakító Miley Cyrus a valóságban is énekel, sőt a sorozat kapcsán rendezett koncertturnéra szinte képtelenség volt jegyet szerezni, az utóbb eladott belépőkért pedig horribilis összegeket kínáltak a rajongók.

Mel B sorozata is hasonló témát boncolgat, legalábbis az énekesnő így nyilatkozott: "Én alakítom a főszerepet. Kicsit olyan lesz, mint a Hannah Montana, csak épp fekete változatban". A fekete verzió természetesen nem a morbid humorra, hanem Mel B bőrszínére utal.

A Spice Girlt azonban már elég nehéz iskolai környezetben elképzelni (ha csak nem tanárt alakít), lévén majd' húsz évvel idősebb, mint Miley Cyrus - így inkább valószínű, hogy a Hannah Montaná-val alkotott párhuzam a kettős életre, a "civil" és a popsztár különbségére vonatkozik.

A sorozatot már megvette a Nickelodeon, várhatóan karácsony tájékán kerül képernyőre. Mel B-nek nem ez lesz az első színészi munkája, hisz ha máshol nem is, a Spice Girlsről készített Spice World-ben mindenképp láthattuk. Szerepelt még pár filmben ezen kívül, és az angolok kedvelt szappanoperájában, a Coronation Street-ben is feltűnt négy rész erejéig.