Beesett a pottyantósba az okosórája, utánament

pottyantós vécé apple watch
A csésze eltávolítását követően már nem volt nagy kunszt kihúzni a gödörből
Vágólapra másolva!
Mentőcsapatnak kellett kiszabadítania a latrina fogságába esett nőt.
Vágólapra másolva!

Sosem fogy ki a minden képzeletet felülmúló történetekből az élet, ezúttal az egyesült államokbeli Michigan állam rendőreinek és mentőinek kellett amilyen gusztustalan, olyan vicces csávából kihúzniuk egy nőt, szó szerint.

Elég széles volt a pottyantós vécécsészéje, hogy beessen rajta keresztül a latrinába a nő Forrás: Michigan State Police

Az eset az üdülőhelyként is népszerű, de alapvetően mesterséges víztározónak létrehozott Dixon-tó partján történt még kedden, az anonimitását megőrizni kívánó nő a pottyantós közvécé használata közben véletlenül beleejtette az Apple Watch okosóráját az emésztőgödörbe. Érthető módon vissza kívánta szerezni a drága kütyüt, így megpróbált az ülőfelületként szolgáló „vécécsészén" át lenyúlni érte, mire ő maga is arccal előre belezuhant a latrinába.

A segélykiáltásait meghallott járókelők azonnal hívták a 911-et. A helyszínre kivonult hivatásosok a mentés érdekeire hivatkozva eltávolították a helyéről a csészét, felfedve a latrina jóval szélesebb nyílását, ezen keresztül már könnyedén ki tudták húzni a nőt az emésztőgödörből.

A csésze eltávolítását követően már nem volt nagy kunszt kihúzni a gödörből Forrás: Michigan State Police

Michigan állam rendőrsége felhívta a lakosság figyelmét, hogy ne kíséreljék meg kiszedni a pottyantós vécék bugyraiba esett tárgyaikat, akár súlyos sérülések is keletkezhetnek a megfontolatlan mentőakciókból.

A kimentésére való várakozás közben a nő legalább megtalálta az okosóráját, így nem volt teljesen hiábavaló az expedíciója.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!