Így segíthetnek az okostelefonok a pénzügyeink tervezésében

telefonos bankolás bakkártya, mobil fizetés, mobil bank, mobiltelefon pénz
Vágólapra másolva!
Az okostelefonok és az alkalmazások számos területen megkönnyítik az életünket, és már a személyes pénzügyeink terén is segítségünkre lehetnek.
Vágólapra másolva!

Azok az okostelefon felhasználók, akik hatékonyan szeretnék kezelni a saját költségvetésüket, rengeteg alkalmazás közül válogathatnak, amelyek segítenek, hogy nyomon kövessék a pénzügyi helyzetüket. A felelős pénzügyi tervezés és költségkontroll pedig segíthet abban, hogy a mindennapi életünkben okosabb döntéseket hozzunk és anyagilag stabilabbá váljunk.

A mobilunkal nem csak költeni tudjuk a pénzt, vigyázhatuk is rá. Forrás: PhotoAlto/Gabriel Sanchez

Az egyik ilyen alkalmazás a PocketGuard, amely automatikusan összekapcsolja a bankszámlákat és bankkártyákat, és figyeli a kiadásokat.

A felhasználók könnyen láthatják, hogy mennyit költenek különböző kategóriákra, és beállíthatnak célokat a költségcsökkentésre.

A Mint alkalmazás pedig segít a költségvetés tervezésében és nyomon követésében. Ez az alkalmazás összekapcsolja a bankszámlákat és a hitelkártyákat, és segít követni a kiadásokat, valamint figyelmeztetéseket ad, ha túllépjük a meghatározott költségkeretet.

A Spendee egy másik hasznos alkalmazás, amely segít a pénzügyi célok elérésében. Ezzel az alkalmazással könnyen követhetjük a bevételeinket, kiadásainkat, és vizuális áttekintést kaphatunk a pénzmozgásainkról.

Ez csak néhány példa a sok elérhető applikáció közül, amelyek segíthetnek a személyes költségvetés hatékony kezelésében, további applikációkat és lehetőségeket ebben a cikkben találhatnak olvasóink.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!