Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Íme az Apple csúcskategóriás fejhallgatója

apple airPods max fejhallgató
Apple AirPods Max
Vágólapra másolva!
Hazánkban is december közepétől lesz kapható az AirPods Max.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt napokban több pletyka is érkezett, hogy az Apple még nem fejezte be idén az új termékek piacra dobását, tartogat valamit a tarsolyában. A többség a holmik telefonnal való gyors felkutatására kitalált AirTags bemutatására tippelt, ám a vállalat végül a szintén ősidők óta pletykált, prémium kategóriás fejhallgatóját leplezte le.

Apple AirPods Max Forrás: Apple

Az AirPods Max hazánkban 2020. december 15-től lesz kapható, bruttó 234 990 forintos áron, a vevők opcionálisan szövegeket is gravíroztathatnak felár nélkül az egyik kagylójába. A füles alapvetően vezeték nélküli, 20 óra akkus üzemidőt kínál, a töltése Lightning csatlakozós kábelen keresztül történik. További érdekesség, hogy Lightning – Audio Jack adapterrel vezetékes módban is használható.

Az AirPods Max aktív zajszűrést és adaptív hangszínszabályzást kínál, a váza alumíniumból készült, a memóriahabos párnarészei pedig cserélhetőek. A hangerő állítására, a számok közti léptetésre, továbbá a bejövő hívások fogadására az Apple Watch-ról ismert, digitális tekerő használható.

Sejthetően az Apple szuperlatívuszokban beszél a termék 40 mm-es hangszórói által biztosított hangzásvilágról, a tökéletes hangszigeteléséről. Remélhetően helytállóak az állításai, a fenti összegért a vevőknek már teljesen jogosan lehetnek igen magas elvárásaik a fülhallgatóval szemben.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről