Lebegő hangszóróval varázsol el az LG

LG PJ9
Vágólapra másolva!
Látványos és egészen futurisztikus újdonsággal, egy lebegő, hordozható hangszóróval bővítette a Las Vegas-i CES-en bemutatott termékei sorát az LG. A hordozható kütyü emellé remek hangzást is ígér.
Vágólapra másolva!

A PJ9 névre hallgató drótnélküli hangszóró néhány centiméterrel a talpazata fölött lebegve nemcsak sci-fiket idéző látványt biztosít, de a hangminőségre sem lehet panasz. Az új eszközön otthon és a szabadban is hallgathatunk zenét, podcastot vagy más audio tartalmakat.

A hangszóró egy nagy teljesítményű elektromágneses talapzat fölött lebeg, így nem érintkezik sem zsinórral, sem más felülettel, amely a tökéletes hangzást megzavarhatná.

Az LG futurisztikus kütyüje nemcsak lebeg, de forog is Forrás: LG

Az eszköz leglátványosabb eleme a 360 fokos, áramvonalas forgó hangszóró, melyet a talapzatba épített mélynyomó egészít ki, míg a dupla passzív radiátornak köszönhetően kiegyensúlyozott tónusokat biztosít a magas és közép tartományokban is.

Hogy a PJ9 használata még kényelmesebb legyen, egyszerre két Bluetooth zenelejátszó eszközzel is összekapcsolható, és

a hangszóró akár 10 órán keresztül is képes zenelejátszásra.

A talapzatban ott a mélynyomó, és a PJ9 képes automatikusan feltölteni magát Forrás: LG

Amennyiben a kütyü azt érzékeli, hogy akkumulátora lemerülőben van, automatikusan leereszkedik a talapzatra, és vezeték nélküli töltőjével – a zenehallgatás megszakítása nélkül – újratölti magát.

A PJ9 az IPX7 vízállósági szabványnak megfelelően készült, így a szabadban a legtöbb időjárási viszontagságnak ellenáll.