Lassan mindenkinek lehet saját óvóhelye

Fallout Shelter
Vágólapra másolva!
A Fallout Shelter 2015-ben mobiljátékként kezdte a karrierjét iOS-en, majd Androidon, 2016-ban megjelent PC-re is, február 7. óta pedig már elérhető Xbox One-ra is, így már a Microsoft konzoljának tulajdonosai is megépíthetik és testre szabhatják a saját óvóhelyüket, ami az atomháború kellemetlen következményeitől hivatott megvédeni a játékos által irányított karaktereket.
Vágólapra másolva!

A Fallout Shelter a népszerű Fallout-univerzumba helyezett menedzserjáték, ahol egy óvóhely vezetőjeként erősíthetjük a külvilágtól elzárt erődítményüket, és irányíthatjuk a menedék lakosait.

A Fallout-jogokat birtokló Bethesda Game Studios ingyenes játéka korábban csak iOS-re, Androidra és Windowsra volt elérhető, de február 7-től az Xbox Play Anywhere egyik címként már az Xbox Store vagy Windows Store kínálatából is letölthető.

A Fallout világában játszódó menedzserjáték már Xbox One-ra is elérhető Forrás: Bethesda

Xbox Play Anywhere-nek hála zökkenőmentesen válthatunk az Xbox One és Windows 10 platformok között, és onnan folytathatjuk a játékot, ahol abbahagytuk, az összes mentésünket és eredményüket elérve. A játék továbbá Xbox One kontrollerre is optimalizálva lett, így a TV előtt ülve is élvezhetjük az életet az óvóhely falai között.

A Fallout Shelter eredeti 2015-ös megjelenése óta további funkciókkal bővült, köztük Crafting és Scrapping opciókkal, háziállatokkal, pluszszobákkal, ikonikus Fallout 4 karakterekkel és a lakosok testreszabásának lehetőségével.

A folyamatosan bővülő Quest rendszernek köszönhetően az Overseerek felfedezőútra küldhetik a lakosokat a pusztaság elhagyatott épületeibe, más Vault erődítményekbe és rejtélyes barlangokba, ahol legendás zsákmányokra tehetnek szert, és olyan ellenfelekkel nézhetnek szembe, mint a radscorpionok, ghoulok és más, az atomháború után felbukkanó furcsa teremtmények.