Újabb kameratelefonnal készül a Kodak

kodak okostelefon android mobil esemény sajtótájékoztató előzetes
Egyelőre ennyit tudunk a Kodak telefonról, ami a képen is látszik
Vágólapra másolva!
A Kodak már piacra dobott egy okostelefont, ami a középkategóriás felszereltség mellett nem tudott különlegeset felmutatni, ezért nem alkotott maradandót. Most újabb próbát tesz, ismét a fényképezésre kihegyezve.
Vágólapra másolva!

A Kodak annak idején az IM5 névre hallgató készülékkel próbált meg belépni a mobilpiacra, ám az 1,7 gigahertzes processzor, és főleg a csupán 1 gigabájtnyi rendszermemória miatt a készüléknek nem volt nagy sikere.

Úgy tűnik viszont, hogy ez nem szegte a vállalat kedvét: egy azóta eltávolított tweetben a Twitteren szivárogtatták ki, hogy újabb eszközzel készülnek, amit október 20-án lepleznek le. A posztot ugyan törölték, de a kép még mindig fenn van a Kodak hivatalos weboldalán.

Egyelőre ennyit tudunk a Kodak telefonról, ami a képen is látszik Forrás: Kodak

A fotón valószínűleg az okostelefon oldalára helyezett fényképező- vagy bekapcsológomb látható, természetesen a jellegzetes márkalogóval ellátva. Nem kell nagy képzelőerő ahhoz, hogy kitaláljuk,

a Kodak valamilyen fényképezésre kihegyezett eszközzel készül.

Az egyelőre még ismeretlen néven futó terméken Android operációs rendszer futhat, hogy melyik verzió, azt egyelőre nem lehet tudni. Kérdéses még a hardver is, hiszen az előző mobil a középkategóriában versenyzett, így aligha valószínűsíthető, hogy a Kodak most valamilyen csúcstelefonnal vágna neki a karácsonyi időszaknak. Azt sem tudni, ki gyárthatja majd le a készüléket, az előző készülékért a Bullitt Mobile felelt.