Egy nagymama még a fogait is kivette, hogy megnyerje a csokitorta kihívást

csokitorta
csokitorta
Vágólapra másolva!
Az 52 éves Tracey Webber benevezett a 3.000 kalóriás csokoládé karamellás tortaevő kihívásba az Egyesült Államokbeli a devoni Cattleman's Steakhouse-ban, és ehhez még a műfogsorát is kivette. A falatozás azonban eléggé elfajult.
Vágólapra másolva!

Tracey Webber arra vállalkozott, hogy mindössze tíz perc alatt behabzsol egy egész, 3.000 kalóriás csokis karamellás tortát, de hamarosan a nyakától felfelé mindenét csoki borította be. 

csokitorta
csokitorta
Fotó: Wikipedia

Egy vicces videón látható, ahogy Tracey csak a kezét és egy pohár vizet használva próbálja befalni a 14 embernek szánt 2 kilogrammos süteményt. Ehhez még a műfogsorát is kivette, és vízzel próbálta letolni a torkán a hatalmas falatokat, méghozzá rágás nélkül. 

image

Az asszony elmondta, hogy kívülről nagyon egyszerűnek tűnt számára ez a kihívás, és annak ellenére is benevezett, hogy nem szereti a csokit és a tortákat. A játék hatalmas élmény volt számára, és örült, hogy nézőinek mosolyt csalhatott az arcára produkciójával. Főleg azzal aratott nagy sikert, amikor az evés megkönnyítése érdekében az asztalra csapta a műfogsorát, és így folytatta a habzsolást.

Az ötunokás Webber-nek nem sikerült az egész tortát megennie, csak a háromnegyedét, de így is a hajától, az orrán át a nyakáig mindenhol csokis lett. Amikor elkezdett felfordulni a gyomra, attól való félelmében, hogy rosszul lesz, felhagyott a további probálkozással.

Annak ellenére, hogy 25 fontot kellett kifiztenie, mert nem sikerült teljesítenie a kihívást, Tracey alig várja, hogy hamarosan újra megpróbálhassa. 

Forrás: Daily Star